home Mobile crm nieuws Downloads Contact
Ondersteuning op afstand

Eenvoud

Het overzichtelijke dashboard met de Windows 8-look geeft u in geen tijd een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten met elk hun herkenbare kleur. De grotere knoppen bieden u een zeer efficiënte manier om snel te navigeren naar de informatie die u nodig hebt.

Multiplatform

IMPACTXRM Mobile werkt op elke tablet of smartphone en is zowel beschikbaar voor het iOS, Android als Windows platform. Zo hebt u altijd de informatie ter beschikking, eender welk toestel u verkiest.

beheer uw salesteam

Sneller meer deals sluiten, realtime inzicht krijgen in de verkoop en doeltreffend samenwerken kan enkel indien uw verkopers hun informatie snel en efficiënt kunnen beheren. Daarom is IMPACTXRM Mobile het ideale instrument om u of uw salesteam naar nog betere resultaten te leiden.

rapportering

Het rapporteren naar de Sales Manager door elk teamlid is de basis van een nauwe samenwerking. Klanteninformatie, nieuwe opportuniteiten, het inschatten van de slaagkans, het opmaken van goede offertes en de rapportering hiervan is cruciaal voor een goede sales strategie. IMPACTXRM geeft u ten allen tijde een duidelijk zicht op de activiteiten van het team.

Ontdek alle functionaliteiten