home Mobile crm nieuws Downloads Contact
Ondersteuning op afstand

Info

Contacten

Sales

Planning

Navigatie

Prikbord

Tijdsregistratie

Offline

Extra functionaliteiten

Download de handleiding

Eenvoud

Het overzichtelijke dashboard met de Windows 8-look geeft u in geen tijd een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten met elk hun herkenbare kleur. De grotere knoppen bieden u een zeer efficiënte manier om snel te navigeren naar de informatie die u nodig hebt.

Multiplatform

IMPACTXRM Mobile werkt op elke tablet of smartphone en is zowel beschikbaar voor het iOS, Android als Windows platform. Zo hebt u altijd de informatie ter beschikking, eender welk toestel u verkiest.

Beheer uw salesteam

Sneller meer deals sluiten, realtime inzicht krijgen in de verkoop en doeltreffend samenwerken kan enkel indien uw verkopers hun informatie snel en efficiënt kunnen beheren. Daarom is IMPACTXRM Mobile het ideale instrument om u of uw salesteam naar nog betere resultaten te leiden.

Rapportering

Het rapporteren naar de Sales Manager door elk teamlid is de basis van een nauwe samenwerking. Klanteninformatie, nieuwe opportuniteiten, het inschatten van de slaagkans, het opmaken van goede offertes en de rapportering hiervan is cruciaal voor een goede sales strategie. IMPACTXRM geeft u ten allen tijde een duidelijk zicht op de activiteiten van het team.

Contacten beheren

De contactfiche centraliseert alle informatie van de klant en geeft u naast zijn contactgegevens ook rechtstreeks toegang tot zijn relaties, historiek, mails, afspraken, opportuniteiten en documenten. Zo kunt u alle communicatie en administratie met uw klanten efficiënt beheren.

Leads & opportuniteiten

Eén van de belangrijkste functionaliteiten voor u of uw salesteam is het lead- en opportuniteitenbeheer. Bij het openen van een opportuniteit heeft u alle nodige informatie betreffende het salestraject bij de hand. Status van uw traject, deadline, verwachte besteldata, verzonden mails herbekijken, de offerte openen. Met een simpele beweging voegt u commentaren toe en past u uw traject aan!

Taken

Ook de gekende outlooktaken zijn ter beschikking op uw mobiele toestel. Aanmaken voor uzelf of uw collega medewerkers, bekijken en bewerken.

Agenda beheren

Een efficiënte voorbereiding van klantafspraken en de onmiddellijke beschikbaarheid van informatie zijn belangrijke aspecten van uw dagelijkse activiteiten. Iedere afspraak kan eenvoudig worden opgevolgd door een duidelijk overzicht van vorige bezoekrapporten.

Het ATS systeem stelt u zelfs de volgende afspraak voor op basis van het bezoekschema!

Vooraf gedefinieerde bezoekverslagen

IMPACTXRM MOBILE bewaart alle bezoekverslagen per klant. Zo'n archief is makkelijk voor de verkoper, maar ook voor de salesmanager en de interne medewerkers. 

Bezoekverslagen kunnen een eigen korte tekst zijn maar tevens kan men kiezen om een vragenlijst of checklist aan het verslag te koppelen. Dit helpt bij het structureren en voorkomt dat onderwerpen vergeten worden in het gesprek of in het bezoekverslag ervan. 

Deze vooraf gedefinieerde verslagen kunnen per afspraaktype of opportuniteitstatus anders opgemaakt worden. 

 

Navigeer

Met één druk op de knop ziet u de locatie van uw contact op de kaart en wordt u een routebeschrijving voorgesteld om er naartoe te gaan.

Eens nabij uw bestemming, ziet u al uw leads, contacten of opportuniteiten in de buurt. Hebt u nog wat tijd over in uw agenda, dan kunt u er snel nog een bezoekje bijnemen. Zo optimaliseert u uw planning en verhoogt u de rendabiliteit.

Prikbord

Deel nieuwtjes met uw collega’s door een bericht op het prikbord. Vergeet het prikbord in de keuken van het bedrijf. Vanaf heden maakt u gebruik van het digitale prikbord binnen IMPACTXRM.

Uren registreren

Registreer onmiddellijk uw gepresteerde uren in de juiste projecten en krijg beter inzicht in wat de grote tijdvreters zijn en welke uren echt iets opleveren! 
Tijdsbesteding bijsturen wordt hierdoor een fluitje van een cent, met alle positieve gevolgen van dien! 

Ook het vergeten factureren van gepresteerde uren wordt hierdoor bijna onmogelijk. 

Onkosten registreren

Of het nu om verplaatsingskosten, restaurantkosten of gebruikte materialen gaat, registreer ten alle tijde onmiddelijk u onkosten. 

Zelfs aftekenen voor akkoord is hier één van de vele mogelijkheden. 

Offline

IMPACTXRM MOBILE voorziet zelfs verschillende functionaliteiten terwijl u offline bent.
Bekijk en wijzig contactgegevens, geef bezoekrapporten in, maak nieuwe afspraken… Zodra u terug een internetverbinding ter beschikking hebt kunt u alles doorsturen naar de database.

Instellingen

IMPACTXRM heeft verschillende mogelijkheden tot het beperken van functies en extra contactvelden. U kiest dus zelf welke functionaliteiten u wilt gebruiken én welke u wilt verbergen! 
Daarnaast meerdere gebruikersinstellingen om de applicatie op eigen maat te maken! 

Help

Uitgebreide FAQ ter beschikking in uw mobile applicatie! Staat de oplossing er niet tussen? Onze support is steeds ter beschikking.